Wat is Slickest?

Wat zijn nu eigenlijk de haarpoeders van Slickest?

Het product is gevuld met ontelbaar veel kleine haartjes die gemaakt zijn van onder andere keratine. Net zoals je eigen haar. De haren die net boven je hoofdhuid uitsteken “de haarschacht” die bestaan uit het eiwit dat keratine wordt genoemd. Keratine wordt gevormd door het afbreken van aminozuren in de eiwitten die we eten.

Tijdens het toepassen van de haarpoeders van Slickest ontstaat er een reactie van statische elektriciteit tussen jouw haren en de poeders en daardoor blijven ze aan het haar plakken. Ook valt het tussen de haren op uw hoofdhuid en kleurt die hetzelfde als uw eigen haarkleur.

De combinatie van de poeders die blijven plakken en de poeders die de hoofdhuid inkleuren leidt tot een natuurlijk resultaat. Een volle bos haar, in een handomdraai. Slickest Haarpoeders biedt je 6 verschillende haarkleuren aan. Dus degene die bij je past, zit er eigenlijk altijd wel bij! 

STAP VOOR STAP

Het aanbrengen van de haarpoeder is heel simpel. Less is more! Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk dat je niet teveel gebruikt. Volg de instructies: 

  1. Droog je haar zoals gewoonlijk, handdoek droog of met een föhn.
  2. Stijl je haar daarna zoals je dat normaal ook doet met een product naar keuze.
    En dan, wel even de dop eraf natuurlijk.. 
  3. Schud rustig de poeders geleidelijk uit op de gewenste plek, daar waar het haar zichtbaar dunner is.

Het kan voorkomen dat de haarpoeder een beetje op het haar blijft liggen, je kan ze er inkloppen of er in schudden met je handen. Ga naar de “winkel” en ervaar het zelf.